|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Üzleti Ajánlatküldő Rendszer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keressen az @tudakozó adatbázisában
Kereshet szolgáltatásra, cégek között, hely szerint.
Például: árnyékolástechnika Budapest
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Összes találat:
1 db
Válasszon a találati listából
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1.
Matheus Pálinkaház (
(Pest megye)
|
|
|
|
|
•
2040 Budaörs, Hársfa u. 3.
•
Tel.: (1) 374-6081, (30) 685-2611
•
Fax: (1) 374-6089
|
|
|
|
Tevékenységek:
|
pálinka, brandy, matheus pálinka, palinka, gyümölcspálinka, fruit brandy, matheus pálinkaház, schnaps, érlelt pálinka, pálinka forgalmazás, fahordóban érlelt pálinka, minőségi pálinka, fermented in wooden barrels,
|
|
Márkák:
|
|
|
|
|
|
Cégbemutató:
|
A Szatmár- Bereg megye északi csücskében található Tisza, Túr és a Szamos árterében termett csonthéjas gyümölcsökből, a Beregszászi apátság birtokain élő ferences szerzetesek a XVI-XVII. században, gyógyító céllal készítettek pálinkát. Ezt a bódító nedűt a távoli múltban kizárólag gyógyszerként, növényi kivonatok készítésére használták. A 60-70 fokos párlatba különböző gyógyfüveket és fűszereket áztatva, számos betegség kezelésére alkalmas eszenciákat állítottak elő. Ezeket az ősi recetúrákat megtalálva kezdte el cégünk ismételten készíteni ezt a kiváló nedűt - „Matheus pálinka”- , felhasználva a ferences barátok több évszázados tapasztalatát a pálinka érlelésében.
A pálinkagyártáshoz használt összetevőik tájanként, országonként igen különbözőek. A Kárpát-medence klimatikus és talajtani viszonyai a világon páratlan zamatú gyümölcsök termesztését teszik lehetővé. A legzamatosabb pálinka félék éppen ezért Magyarországon találhatók, ahol a gyümölcsből készült pálinkák zamata egyedülálló az egész világon. Bár a legváltozatosabb vadon termő vagy termesztett gyümölcsökből készülnek, mégis közös tulajdonságuk, hogy nagyon tiszta, ízletes és intenzív illatú párlatokat adnak, melyet jellemzően hordós érlelés nélkül hoznak forgalomba. A Matheus pálinkák szakítottak ezzel hagyománnyal. Pálinkáink speciális, fahordós érlelés után kerülnek forgalomba. A messzi múltban gyökerező hagyományok, kézművesipari eljárások, és korunk legmodernebb technológia vívmányait összegezve, a legkifinomultabb fogyasztói elvárásokat is kielégítik. A tökéletesen érett, válogatott gyümölcsök begyűjtését követően, az érlelés, és a lepárlás során is mindenben ragaszkodunk a régi, magyar tradíciókhoz. Rézből készült "kisüstön", kétszeres finomítással pároljuk le a megerjesztett és kimagozott gyümölcsöket. A folyamat során különös hangsúlyt fektetünk az elő- és utópárlat leválasztására, a pálinkát adó tiszta középpárlat megőrzésére. A gondos lepárlás során nyert pálinka alapanyag biztosítja azt a minőségi, már félkész terméket, amely végleges színét, gyümölcsös illatát, lágy, selymes zamatát az évekig tartó érlelés során kapja meg.
Pálinka fajták:
Matheus / Szilva pálinka
Matheus / Alma pálinka
Matheus / Kajszibarack pálinka
Matheus / Szatmári Fürtös meggy pálinka
Matheus / Feketeribizli pálinka
Matheus / Szatmári birsalma pálinka
Matheus / Vilmoskörte pálinka
Matheus / Szőlő pálinka
Matheus / Szamóca pálinka
Matheus / 3 (6) éves Szilvapálinka
|
|
•
E-mail:
rendeles@unitedbrands.hu
Web:
http://www.matheuspalinka.hu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Betöltés...
|
|