Karrier Referencia Szolgáltatás Kapcsolat  Üzleti Ajánlatküldő Rendszer
  Keressen az @tudakozó adatbázisában
Kereshet szolgáltatásra, cégek között, hely szerint.
Például: árnyékolástechnika Budapest
Részletes keresés
 
 
   
Kérjen,vagy adjon
 
 
Ajánlatok
 
 
   
 
   
     
     
   
           
hatter
 
 
  Összes találat:  4 db
Válasszon a találati listából
Oldalak:
 1
Vissza a Főoldalra
 
1. Bólyi Mezőgazdasági Termelő és Kereskedelmi Zrt.  (Baranya megye)
7754 Bóly, Ady Endre utca 21.
Tel.: (69) 570-000, (69) 570-001  
Fax: (69) 570--002
Tevékenységek:
gyártó, termelő, feldolgozó, szolgáltató, agráripar, állattenyésztés, baromfiipar, gabona- és malomipar, mezőgazdaság, mezőgazdasági gép, gépalkatrész, növény, növénytermesztés, raktározás, takarmány, vadászat, vadgazdálkodás, vámügynökség, vámügyintézés, állati takarmány, állattenyésztési szaktanácsadás, árpa, baromfi, baromfitakarmány, baromfitenyésztés, bálázógép, betakarítás, bérszárítás, bértápolás, búza, búzatermesztés, csávázógép, étkezési mag, gabona, gyógynövényszárítás, használt mezőgazdasági gép, hízósertés, keveréktakarmány, kikötői szolgáltatás, kombájn, kukorica, kukoricacsutka őrlemény, külföldi vadásztatás, külföldiek vadásztatása, mezőgazdasági erőgép, mezőgazdasági gép, mezőgazdasági gépjavítás, mezőgazdasági szolgáltatás, mezőgazdasági termény, mezőgazdasági terményszárítás, műtrágya, növényápolás, növénynemesítés, sertéstakarmány, sertéstenyésztés, szarvasmarha, szarvasmarha takarmány, szarvasmarha tenyésztés, szántás, szántóföldi növénytermesztés, szárítás, szója, szója termeltetés, szójakészítmény, szójatermék, takarmány alapanyag, takarmány előállítás, takarmány késztermék, takarmányárpa, takarmánybúza, takarmánykeverő, takarmánykészítmény, takarmánykiegészítő, takarmánykukorica, takarmányozási szaktanácsadás, takarmányozási tanácsadás, takarmánytáp, takarmánytermesztés, talajmintavétel, talajvizsgálat, tehenészet, tejtermelés, termeltetés, terményraktározás, terményszárítás, terményszárító, terménytisztítás, terménytisztító, terménytisztító gép, vadászati lehetőség, vadászatszervezés, vadásztatás, vadászturizmus, vetés, vetőmag, vetőmagfeldolgozás, vetőmagüzemi szolgáltatás, állat,
Márkák:
E-mail: bolyrt@bolyrt.hu  kereskedelem@bolyrt.hu    Web: www.bolyrt.hu   
 
2. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Növény- és Talajvédelmi Szolgálat  (Borsod-Abaúj-Zemplén megye)
3526 Miskolc, Blaskovics út 24.
Tel.: (46) 503-400  
Fax: (46) 503-404
Tevékenységek:
Márkák:
Cégbemutató: Szolgálatunk a növény- és talajvédelem területén tevékenykedik. Megyei és országos növény- és talajvédelmi feladatokat is ellátunk.
E-mail: baloghz@ontsz.hu      Web: www.fvm.hu   
 
3. Detektor Plussz 11 Lőszermentesítő Kft.  (Borsod-Abaúj-Zemplén megye)
3400 Mezőkövesd, Mihály u. 24.
Tel.: (49) 416-802, (20) 964-6724  
Fax: (49) 416-802
Tevékenységek:
Márkák:
Minősítés: MSZ EN ISO: 9001-2009
Cégbemutató: Jelentős szakmai tudásra támaszkodva építettük fel a társaságunk jövőjét, amelyhez a legkorszerűbb német lőszerfelkutató műszereket, műszerrendszereket, informatikai hátteret és az általunk kidolgozott, biztonságos, szakszerű, ellenőrizhető technológiákat is hozzárendeltük.
Társaságunk folyamatosan tréningezi és frissíti szakembereinek szaktudását. A világ harcterein újonnan alkalmazásra kerülő haditechnikai eszközöket és a katonai rendeltetésű robbanószerkezetek felkutatását, a területek mentesítésére kifejlesztett különleges műszerek, mérőeszközök, berendezések fejlődését nyomon követjük. Oktatási és ismeretanyagunkat folyamatosan aktualizáljuk.

Több országban, a lőszerek-bombák-aknák felkutatási technológiáit tanulmányoztuk, szakterületünkön nemzetközi téren is jelen vagyunk. Szakmai múltunk és jelenünk okán, a Magyar Honvédség Tűzszerész és Hadihajós Zászlóaljával, egy német tűzszerész, akna és lőszerfelkutató iskolával szoros szakmai kapcsolatban állunk. A német adatbázis használatára licenccel rendelkezünk. Minden fejlesztést nyomon követünk, kipróbálunk és megfelelőség esetén átültetjük a hazai viszonyokra.

A lőszerek felkutatásában és a területek lőszermentesítésében is specializálódtunk, mivel egyre nagyobb igény merült fel a bombázott, de közművekkel behálózott területeken zajló építkezések helyszínein a mélyebben befúródott nagytömegű bombák felkutatására, viszont a hagyományos lőszerfelkutató műszerek paraméterei erre nem voltak alkalmasak. Társaságunk az elmúlt évtizedben folyamatosan fejlesztett, így a legkorszerűbb, és legbiztonságosabb műszerparkkal képviseli a szakmai élvonalat. Külföldi és hazai megrendelőink által támasztott magas szakmai követelményeknek, a nemzetközi és legfőképpen a német műszaki technikai színvonallal mindenben megegyező minőségben tudunk eleget tenni. Ebből a tényből is erőt merítve, a biztonságot, a minőséget és a professzionális munkavégzést szem előtt tartva végezzük a lőszerek, bombák műszeres felkutatását és a területek lőszermentesítését.

Az elmúlt évtized alatt végzett szakmai tevékenységünkre és referenciáinkra büszkén tekintünk vissza. A jövőt illetően perspektívákat nyitottunk a szakterületünkhöz kapcsolódó tevékenységek vonatkozásában a hazai és nemzetközi területeken.

Szervezeti tagság

Társaságunk tagja a Magyar Védelmiipari Szövetségnek, valamint alapító tagja a PAX Hungária Akna és Lőszermentesítő Szövetségnek.
E-mail: detektorplussz@mail.datanet.hu  bombavadasz@bombavadasz.hu    Web: www.bombavadasz.hu   
 
4. KVI-Plusz Környezetvédelmi Vizsgáló Iroda Kft.  (Budapest)
1103 Budapest, Gyömrői út 132-136.
Tel.: (1) 261-2978  
Fax: (1) 261-4323
Tevékenységek:
Márkák:
Minősítés: NAT-1-1377:2007
E-mail: info@kviplusz.hu      Web: www.kviplusz.hu   

Oldalak:
 1