|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Összes találat:
4 db
Válasszon a találati listából
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1.
Agárdi Pálinkafőzde Kft.
(Fejér megye)
|
|
|
|
|
•
2484 Gárdony, Sreiner Tanya
•
Tel.: (22) 579-164
•
Fax: (22) 271-161
|
|
|
|
Tevékenységek:
|
pálinka, pálinkafőzde, üzemlátogatás, kóstolás, pálinkakultúra, kemencés vacsora, Premium, Miraculum, gyümölcspálinka, Bencés likőrcsalád, Trópusi kollekció, Agárdi szivar, aszútörköly, aszútörköly pálinka, almapálinka, szilvapálinka, törkölypálinka, seprőpálinka, cigánymeggy pálinka,
|
|
Márkák:
|
|
|
|
|
|
Cégbemutató:
|
Az Agárdi Pálinkafőzde a legkifinomultabb ízlésnek megfelelő, legmagasabb minőségű kategóriájú és választékú pálinkáját kínálja.
|
|
•
E-mail:
agardi@agardi.hu
Web:
www.agardi.hu
|
|
|
|
|
2.
Matheus Pálinkaház (
(Pest megye)
|
|
|
|
|
•
2040 Budaörs, Hársfa u. 3.
•
Tel.: (1) 374-6081, (30) 685-2611
•
Fax: (1) 374-6089
|
|
|
|
Tevékenységek:
|
pálinka, brandy, matheus pálinka, palinka, gyümölcspálinka, fruit brandy, matheus pálinkaház, schnaps, érlelt pálinka, pálinka forgalmazás, fahordóban érlelt pálinka, minőségi pálinka, fermented in wooden barrels,
|
|
Márkák:
|
|
|
|
|
|
Cégbemutató:
|
A Szatmár- Bereg megye északi csücskében található Tisza, Túr és a Szamos árterében termett csonthéjas gyümölcsökből, a Beregszászi apátság birtokain élő ferences szerzetesek a XVI-XVII. században, gyógyító céllal készítettek pálinkát. Ezt a bódító nedűt a távoli múltban kizárólag gyógyszerként, növényi kivonatok készítésére használták. A 60-70 fokos párlatba különböző gyógyfüveket és fűszereket áztatva, számos betegség kezelésére alkalmas eszenciákat állítottak elő. Ezeket az ősi recetúrákat megtalálva kezdte el cégünk ismételten készíteni ezt a kiváló nedűt - „Matheus pálinka”- , felhasználva a ferences barátok több évszázados tapasztalatát a pálinka érlelésében.
A pálinkagyártáshoz használt összetevőik tájanként, országonként igen különbözőek. A Kárpát-medence klimatikus és talajtani viszonyai a világon páratlan zamatú gyümölcsök termesztését teszik lehetővé. A legzamatosabb pálinka félék éppen ezért Magyarországon találhatók, ahol a gyümölcsből készült pálinkák zamata egyedülálló az egész világon. Bár a legváltozatosabb vadon termő vagy termesztett gyümölcsökből készülnek, mégis közös tulajdonságuk, hogy nagyon tiszta, ízletes és intenzív illatú párlatokat adnak, melyet jellemzően hordós érlelés nélkül hoznak forgalomba. A Matheus pálinkák szakítottak ezzel hagyománnyal. Pálinkáink speciális, fahordós érlelés után kerülnek forgalomba. A messzi múltban gyökerező hagyományok, kézművesipari eljárások, és korunk legmodernebb technológia vívmányait összegezve, a legkifinomultabb fogyasztói elvárásokat is kielégítik. A tökéletesen érett, válogatott gyümölcsök begyűjtését követően, az érlelés, és a lepárlás során is mindenben ragaszkodunk a régi, magyar tradíciókhoz. Rézből készült "kisüstön", kétszeres finomítással pároljuk le a megerjesztett és kimagozott gyümölcsöket. A folyamat során különös hangsúlyt fektetünk az elő- és utópárlat leválasztására, a pálinkát adó tiszta középpárlat megőrzésére. A gondos lepárlás során nyert pálinka alapanyag biztosítja azt a minőségi, már félkész terméket, amely végleges színét, gyümölcsös illatát, lágy, selymes zamatát az évekig tartó érlelés során kapja meg.
Pálinka fajták:
Matheus / Szilva pálinka
Matheus / Alma pálinka
Matheus / Kajszibarack pálinka
Matheus / Szatmári Fürtös meggy pálinka
Matheus / Feketeribizli pálinka
Matheus / Szatmári birsalma pálinka
Matheus / Vilmoskörte pálinka
Matheus / Szőlő pálinka
Matheus / Szamóca pálinka
Matheus / 3 (6) éves Szilvapálinka
|
|
•
E-mail:
rendeles@unitedbrands.hu
Web:
http://www.matheuspalinka.hu
|
|
|
|
|
3.
Páterdombi Szakképző Iskola
(Zala megye)
|
|
|
|
|
•
8900 Zalaegerszeg, Báthory u. 58.
•
Tel.: (92) 815-510
•
Fax: (92) 596-409
|
|
|
|
Tevékenységek:
|
iskola, szakképző iskola, képzés, szakképzés, szakiskola, szakközépiskola, levelező tagozat, nappali képzés, kereskedelem-marketing szakmacsoport, vendéglátás-idegenforgalom szakmacsoport, élelmiszeripari szakmacsoport, agrár képzés, mezőgazdasági képzés, ECDL, ECDL oktatás, ECDL vizsgaközpont, EBCL, EBCL oktatás, felnőttképzés, gyümölcspálinka gyártó képzés, gazda képzés, vendéglátó oktatási kabinet, péktanműhely, ságodi tangazdaság, ruházati eladó, bolti eladó, élelmiszer-vegyiáru eladó, műszaki cikk eladó, vendéglős képzés, szakács, pincér, cukrász, pék, húsipari termékgyártó, kertész, nemzetközi szállítmányozási ügyintéző, logisztikai ügyintéző, kereskedelmi ügyintéző,
|
|
Márkák:
|
|
|
|
|
|
Cégbemutató:
|
Kinizsi Pál Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Tagiskola elérhetősége: (92) 815-510, e-mail: titkarsag@kpszki.sulinet.hu
Báthory István Kereskedelmi Vendéglátó Idegenforgalmi Székhelyiskola elérhetősége: (92) 815-510 email: titkarsag@paterdombisuli.hu
További részletesebb információért keresse fel iskolánkat.
|
|
•
E-mail:
titkarsag@paterdombisuli.hu
Web:
www.paterdombisuli.hu
|
|
|
|
|
4.
Zsindelyes Pálinkafőzde kft.
(Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Betöltés...
|